Met jackie, onze schoenmaat adviseur wordt de juiste schoenmaat bepalen kinderspel.  

We voorzien bij iedere schoen die je aanklikt de mogelijkheid om de centimeters in te geven. Dit kan je doen door op BEREKEN MIJN SCHOENMAAT te klikken bij de gewenste schoen. Het enige wat jij hoeft te doen is de exacte voetlengte (cijfers na de komma scheiden met een punt, niet met een komma) in te geven en jackie bepaalt de juiste schoenmaat. Hij houdt zelfs al rekening met één cm groeimarge. Handig toch!

Hoe kan je de voetjes van jouw zoon of dochter makkelijk meten?

Stap 1: Download onze voetenmeter en druk deze af op een A4 papier

Tip: print de pdf op ware grootte zodat de centimeters juist geschaald staan. Meet voor de zekerheid best even na met een meetlat.

Stap 2: Volg de stappen op de voetenmeter en bepaal de lengte van de grootste voet 

Stap 3: Jackie, onze schoenadviseur helpt je met het bepalen van de juiste schoenmaat. Vul de exacte centimeters  (bv. 12.6 cm) in onze maatfilter door op "bereken de juiste schoenmaat" te klikken. Je hoeft geen rekening te houden met extra groeimarge, dat doen wij voor jou. 

Jackie, onze schoenmaat adviseur, zal de juiste maat die je kind nodig heeft, berekenen.

Heb je geen printer bij de hand? 

Stap 1: Leg een blad papier op de grond 

Stap 2: Laat je kindje hier met beide voetjes recht op staan. Zorg dat de voetjes goed recht vooruit staan. 

Stap 3: Trek een streepje aan de grootste teen van beide voeten 

Stap 4: Meet de afstand tussen de grootste teen en de rand van het papier (de hiel). De centimeters van de grootste voet zijn het belangrijkst. 

Stap 5: Jackie, onze schoenadviseur helpt je met het bepalen van de juiste schoenmaat. Vul de exacte centimeters  (bv. 12.6 cm) in onze maatfilter door op "bereken de juiste schoenmaat" te klikken. Je hoeft geen rekening te houden met extra groeimarge, dat doen wij voor jou. 

Jackie, onze schoenmaat adviseur, zal de juiste maat die je kind nodig heeft, berekenen.

Heb je toch nog een vraag, aarzel niet om ons te contacteren. We staan met veel plezier klaar voor een goede schoenenbabbel!