Een conceptstore met heel wat expertise in kinderschoenen

jackie oo focust zich op schoenen, kledij, schoolartikelen en gifts voor kinderen van 0 t.e.m. 12 jaar.

Welkom bij jackie oo, dé referentie voor de allerleukste kinderschoenen en kinderkleding. Onze collectie wandelt moeiteloos tussen minimalistisch en excentriek, tussen galabal en ravotten op het strand.

In onze hippe kinderschoenen collectie hebben wij een breed aanbod. Van pantoffels, eerste stappers tot sneakers, sandalen en regenlaarzen. Voor de leukste kinderschoenen moet je bij ons zijn! 

Starten doen we bij maatje 16 en we eindigen bij maat 42. Hippe mama’s  kunnen zich dus ook uitleven!

We besteden veel tijd en aandacht aan de juiste schoenkeuze voor je kind. Een goede pasvorm en juiste maat zijn immers zo belangrijk! Hier wordt achter de schermen enorm veel gemeten. 

Naast kinderschoenen hebben we ook een prachtig assortiment aan kinderkleding merken. Namen zoals Tiny Cottons, Play Up, AO76, Mipounet, Sproet & Sprout, K-way, Nixnut, MarMar Copenhagen, Baje, ...kan je bij ons vinden.

Op zoek naar een coole boekentas, nieuwe pennenzak voor je dochter of een eerste kleutertasje voor je zoon? Laat je gaan tussen al de mooie modellen die we in ons  "back to school" assortiment hebben.

Van boekentassen, andere schoolartikelen tot de leukste kinderboeken of duurzaam speelgoed. Of een leuk cadeau voor je mini? Bij ons zit je aan het juiste adres.

Bij jackie oo gaan we voor blije gezichten. Met onze persoonlijke aanpak wordt kinderschoenen en een nieuwe outfit kopen een plezier voor jou en je kinderen. Terwijl broer of zus rustig verder passen, kunnen de kleinsten onder ons zich uitleven in het jackie oo atelier.

Elk seizoen stellen we zorgvuldig ons aanbod samen en gaan we naast onze gevestigde merken steeds op zoek naar hippe, upcoming brands.

We besteden als bedrijf veel aandacht aan duurzaamheid en kwaliteit. 

Denk, droom, ga

Hoi! Ik ben Lore, 34, jaar, trotse mama van Manon en Georges en eeuwig lief van Frédéric. Hoewel ik opgegroeid ben in een ondernemersnest, heb ik de voorbije tien jaar doorgebracht in de HR-wereld. Boeiende mensen ontmoet, oneindig veel leuke kansen gekregen én gegrepen, maar toch bleef het kriebelen. Ondernemen. Ik werkte ondertussen al als HR freelancer tot die ene pandemie langskwam. Alles stond even stil. Er was plots meer tijd om te wikken en te wegen en uiteindelijk die stille droom van onder het stof te halen: een eigen kinderwinkel. Collecties samenstellen, nieuwe merken ontdekken, een pand verbouwen, niet helemaal weten wat er nog allemaal komt: het is zò ongelooflijk spannend. Et voilà, de droom is uitgekomen en nu is jackie oo er.

Ondertussen spreken we niet meer van jackie oo en Lore maar van jackie oo en een gezellig teampje waarbij Eline, Hanse, Irene, Iris en Laura jullie ook met een glimlach en grote portie liefde graag verder helpen.

 

*Trots*, want soms moet je gewoon gaan.