Een conceptstore. Een stijlicoon. The new kid on the block.

Welkom bij jackie oo. Onze schoenencollectie wandelt moeiteloos tussen minimalistisch en excentriek, tussen galabal en ravotten op het strand. Van pantoffels en eerste stappers tot sneakers, sandalen en regenlaarzen.

De collectie wordt met veel liefde samengesteld door Lore en biedt voor ieder wat wils. Starten doen we bij maatje 16 en we eindigen bij maat 42. Hippe mama’s  kunnen zich dus ook uitleven! Naast schoenen vind je er ook kleding en accessoires: rugzakken, beanies, sjaals, toffe sokjes, regenjassen… you name it.

Bij jackie oo gaan we voor blije gezichten. Met de persoonlijke aanpak en het stijladvies van Lore wordt schoenen kopen een plezier voor jou en je kinderen. Terwijl broer of zus rustig verder passen, kunnen de kleinsten onder ons zich uitleven in het jackie oo lab.

Elk seizoen stellen we zorgvuldig ons aanbod samen en gaan we naast onze gevestigde merken steeds op zoek naar hippe, upcoming brands. Kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit zijn een must, een Belgische touch is een enorme plus. Een greep uit onze collectie: Angulus, Gallucci, Young Soles, Veja, Saucony, Ocra, Sticky Lemon, Petit Pourri, Jeune Premier, Mimi & Lula, Hanne Luyten en zoveel meer. 

Kom het vooral zelf ontdekken. In ’t echt of online op jackie-oo.be.

Denk, droom, ga

Hoi! Ik ben Lore, 32 jaar, trotse mama van Manon en Georges en eeuwig lief van Frédéric. Hoewel ik opgegroeid ben in een ondernemersnest, heb ik de voorbije tien jaar doorgebracht in de HR-wereld. Boeiende mensen ontmoet, oneindig veel leuke kansen gekregen én gegrepen, maar toch bleef het kriebelen. Ondernemen. Ik werkte ondertussen al als HR freelancer tot die ene pandemie langskwam. Alles stond even stil. Er was plots meer tijd om te wikken en te wegen en uiteindelijk die stille droom van onder het stof te halen: een eigen kinderwinkel. Collecties samenstellen, nieuwe merken ontdekken, een pand verbouwen, niet helemaal weten wat er nog allemaal komt: het is zò ongelooflijk spannend. Et voilà, de droom is uitgekomen en nu is jackie oo er.

 

*Trots*, want soms moet je gewoon gaan.