Een regenjas in België is alvast geen overbodige luxe. We introduceren je graag het merk, Gosoaky. Het Nederlandse merk staat gekend voor hun eenvoudige, functionele regenkledij, gemaakt van kwalitatieve materialen. Telkens met het oog op het creëren van een modieuze en trendy jas! 

Gosoaky hecht als merk heel wat belang aan goede werkomstandigheden en zijn zacht voor de natuur. Dit betekent dat ze geen dierlijke of chemische materialen gebruiken in hun producten. Tevens steunen enkele mooie Projecten zoals het project op Antarctica. Met deze steun trachten ze de Pinguïns hun levenskwaliteit te verbeteren. Met het aankopen van deze jassen, steun je ook meteen deze projecten!

Gosoaky jassen staan bekend om hun kwaliteit. Avonturen beleven, ravotten en buitenspelen, het mag en kan allemaal met deze jassen. Ze kunnen immers tegen een stootje. Ze zijn daarenboven zeer makkelijk in onderhoud!

Tot slot heeft het merk ook enkele leuke home - en vrijetijdskledij op de markt gebracht. Ook weer in de leukste kleuren, comfortabel en ideaal om te dragen thuis of naar de sportactiviteiten. 

We love Gosoaky